De Zeeuwse Huiskamer is eind 2015 door het Zorgpact uitverkozen tot koploper. Dat betekent dat de Zeeuwse Huiskamer nu deel uitmaakt van de Kopgroep. In deze kopgroep komen in totaal 100 vernieuwende en succesvolle initiatieven van regionale samenwerking tussen zorg, onderwijs en overheid. Zij wisselen kennis en ervaring uit én inspireren anderen om goede samenwerkingsverbanden op te zetten.

Wat het betekent om Koploper Project te zijn, legt Petra uit in dit interview samen met Ivo Hendriks, van Sparkcentres. “Fijn aan koploper zijn, is dat je dingen sneller kunt agenderen” en “Voor mij gaat het met name om de kennismaking met inspirerende voorbeelden en om praktische problemen die je met elkaar kunt bespreken.”

https://zorgpact.nl/emagazine/2016-03/kopgroep.html

Doekle Terpstra, trekker van Zorgpact bracht een bezoek aan de Zeeuwse Huiskamer. Hoe dat ervaren werd door Zorgpact, vind je in hun verslag. https://zorgpact.nl/actueel/nieuws/de-zeeuwse-huiskamer-samenwerken-begint-bij-het-verhaal