Coming soonkasus.nu werkt vanuit Zeeland aan projecten in Nederland en daarbuiten.

kasus.nu ontwikkelt aansprekende projecten op diverse gebieden. kasus.nu heeft daarbij een unieke eigen werkwijze: vanuit de kracht van de context samenwerking tussen bewoners, gebruikers, bedrijven en overheden organiseren en stimuleren.

Momenteel werkt kasus.nu aan projecten op het gebied van demografische veranderingen, wonen, zorg & welzijn en economie. Bij de opzet van de projecten gaan de inhoudelijke ontwikkeling en praktische organisatie hand in hand.

kasus.nu heeft daarnaast ruime ervaring met het ontwikkelen en organiseren van omvangrijke (culturele) trajecten, het maken van publicaties, tentoonstellingen en websites en het organiseren van lezingen en debatten.

Bij projecten vind je een recente selectie van onze projecten.

Petra de Braal >
Martien Luteijn >
Sonja Barentsen >
Kim Boes >