Sonja Barentsen studeerde Engelse Taal- en Letterkunde aan Rijksuniversiteit Leiden. Sonja schrijft, vertaalt, communiceert en promoot met een fijn gevoel voor online communicatie in zowel Nederlands als Engels. Ze heeft veel ervaring in festivalcommunicatie en projectmatig werken. Creatief in taal en creatief in oplossingen. Mensenmens en boekenwurm in één. Gruwel: grijze beleidsteksten. Ideaal: klare taal, lekkere korte teksten en heldere communicatie. Linkedin profiel > Website >Sonja Barentsen studeerde Engelse Taal- en Letterkunde aan Rijksuniversiteit Leiden. Sonja schrijft, vertaalt, communiceert en promoot met een fijn gevoel voor online communicatie in zowel Nederlands als Engels. Ze heeft veel ervaring in festivalcommunicatie en projectmatig werken. Creatief in taal en creatief in oplossingen. Mensenmens en boekenwurm in één. Gruwel: grijze beleidsteksten. Ideaal: klare taal, lekkere korte teksten en heldere communicatie. Linkedin profiel > Website >Sonja Barentsen studeerde Engelse Taal- en Letterkunde aan Rijksuniversiteit Leiden. Sonja schrijft, vertaalt, communiceert en promoot met een fijn gevoel voor online communicatie in zowel Nederlands als Engels. Ze heeft veel ervaring in festivalcommunicatie en projectmatig werken. Creatief in taal en creatief in oplossingen. Mensenmens en boekenwurm in één. Gruwel: grijze beleidsteksten. Ideaal: klare taal, lekkere korte teksten en heldere communicatie.

Linkedin profiel >

Website >