Petra de Braal is kasus.nu. Ze studeerde psychologie en vergelijkende cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Gent. Petra bedenkt en ontwikkelt de projecten van kasus.nu inhoudelijk in samenwerking met vele partners. Dat doet Petra vanuit haar ervaring en expertise, maar ook vanuit haar vermogen om naar alles met een blik van verwondering te kijken om zo tot een frisse, nieuwe aanpak te komen. Een ander belangrijk kenmerk van haar werkwijze is haar inlevingsvermogen en haar vermogen om (ook zeer van elkaar verschillende) partijen met elkaar te verbinden. Dit doet ze met veel gevoel voor intermenselijke relaties.

Linkedin profiel >Coming soon

Linkedin profiel >Petra de Braal is kasus.nu. Ze studeerde psychologie en vergelijkende cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Gent. Petra bedenkt en ontwikkelt de projecten van kasus.nu inhoudelijk in samenwerking met vele partners. Dat doet Petra vanuit haar ervaring en expertise, maar ook vanuit haar vermogen om naar alles met een blik van verwondering te kijken om zo tot een frisse, nieuwe aanpak te komen. Een ander belangrijk kenmerk van haar werkwijze is haar inlevingsvermogen en haar vermogen om (ook zeer van elkaar verschillende) partijen met elkaar te verbinden. Dit doet ze met veel gevoel voor intermenselijke relaties.

Linkedin profiel >